EmailTwitterFacebookLinkedIn

BBL PEDAGOGISCH MEDEWERKER KOPTRAJECT

(1 JAAR).

(Versneld traject mbo-4)

Skar
Arnhem e.o.
16-24 uur

Ben jij op zoek naar een leer- en werkplek in een omgeving waar het verrijken van kindontwikkeling centraal staat? Skar biedt jou de kans een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen én die van jezelf. Je gaat aan de slag met je eigen ontwikkeling middels het volgen van de BBL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker op mbo-niveau 4. 

Dit ga je doen.

Als pedagogisch medewerker stimuleer jij kinderen om hun eigen talenten aan te spreken. Je kijkt door de ogen van het kind en verplaatst je in hun belevingswereld. Je realiseert een veilige, uitdagende leef-, leer- en ontwikkelomgeving, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.  

 • Je verrijkt de kindontwikkeling door een rijke en uitdagende omgeving te creëren.
 • Je organiseert activiteiten die perfect afgestemd zijn op de leeftijd en interesse van de kinderen. 
 • Je monitort het ontwikkelingsproces van ieder kind en vertaalt de bevindingen naar de praktijk. Hier betrek je ouders/verzorgers bij.
 • Je ontwikkelt jezelf als professional en deelt kennis met collega’s. Zo versterken jullie elkaar.

Locaties.

Skar heeft in Arnhem en omstreken meerdere locaties welke erkend zijn als leerbedrijf voor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Jij brengt tijdens de opleiding werk, school en privé in balans en maakt kennis met alle doelgroepen, de werkwijze bij Skar en met verschillende locaties en hun eigenheid. Jij ontdekt jouw talenten en waar je energie van krijgt. Wij hebben oog voor jouw welbevinden en betrokkenheid. In dialoog met jou bekijken we in het kader van je ontwikkelplan waar jij het beste tot je recht komt.   
Beschik jij over een bso-kwalificatie? Dan vervul je een vacature op een bso-groep. Het doel van het leertraject is om de focus te leggen op het jonge kind. Binnen je contracturen krijg je een boventallige stage van ongeveer 8 uur per week op een baby- en/of peutergroep. 

Dit is Skar.

Skar is onderdeel van Wij zijn JONG en heeft een ruim 50 locaties in Arnhem en omstreken. Bij Skar bieden we je de mogelijkheid om te leren, je eigen pad te kiezen en initiatieven te nemen. We besteden aandacht aan jouw ontwikkeling, als professional en als persoon. Welbevinden en betrokkenheid vormen samen de bril waardoor we kijken waarin het verrijken van kindontwikkeling ons doel is. 

Jij krijgt.

 • Een uitdagende leeromgeving, een fijne werksfeer en passende begeleiding. 
 • Een betaalde BBL-opleiding (incl. boekengeld). De lestijd bij het Rijn IJssel college (1 dag per week) en de zelfstudie (10 uur per week) zijn in eigen tijd. 
 • De mogelijkheid om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen. Je vult in overleg een vacature in op een groep die bij jouw wensen past. Hierbij is flexibiliteit belangrijk.   
 • Bij ons krijg je als gekwalificeerde pedagogisch medewerker direct een vast contract. Dit geeft zekerheid voor jou, voor ons en zorgt voor stabiliteit op de groep: een win-win-win situatie voor iedereen. 
 • Salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (€ 2.177 - € 2.964 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). 
 • Bijna 6 weken vakantie per jaar. 
 • 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. 

Jij bent en hebt.
Je bent altijd in beweging, leergierig en razend nieuwsgierig. Je bent een ontdekker. Dit helpt je om jezelf continu op scherp te zetten en het beste uit je jezelf en je leerproces te halen. Je bent sociaal, klantgericht en communicatief vaardig. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien en ontwikkelen.

Daarnaast vragen wij van jou:  

 • Een kwalificerend diploma voor het werken op de bso, bijvoorbeeld CIOS, CMV, sport- en bewegen, docent drama. Check hier je diploma. 

OF

 • Een kwalificerend diploma Pedagogisch medewerker niveau 3.  
 • Je kiest voor een verkort BBL-traject van 1 jaar voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 via het Rijn IJssel college in Arnhem.
 • Commitment en de kans om ons te laten leren van jouw verfrissende blik en enthousiasme.  
 • Beschikbaarheid vanaf september 2022, voor 16-24 uur per week. 

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer direct en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heb je nog een vraag? Recruiment staat voor je klaar.

040-29 48 277

recruitment@wijzijnjong.nl

Sta jij binnenkort ook op het Wij zijn JONG feest?