EmailTwitterFacebookLinkedIn

BBL-OPLEIDING MBO 4 | PEDAGOGISCH MEDEWERKER KINDEROPVANG | REGIO ARNHEM.

SKAR
Regio Arnhem
16-24 uur

Sta jij te popelen om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen, maar heb je helaas nog geen kwalificerend diploma? Dit is je kans! Wij gaan in februari 2023 weer van start met BBL-plekken op onze opleidingslocaties. Hier krijg jij de kans om in de praktijk het vak van pedagogisch medewerker te leren. Afhankelijk van jouw vooropleiding behaal je in 1 tot 2 jaar tijd het diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Wij betalen de opleiding en je ontvangt meteen salaris! Hoe mooi is dat?! 
Ben jij het pedagogisch talent waar Skar naar op zoek is? Iemand die past in een werkomgeving waar het verrijken van kindontwikkeling centraal staat. Een enthousiast en energiek persoon met een natuurlijke drive om het beste uit kinderen te halen? Dan maken we heel graag kennis met jou!

Dit ga je doen.

Als pedagogisch medewerker in ontwikkeling ga je 1 dag in de week naar school, daarnaast werk je enkele dagen mee op de groepen en maak je kennis met alle doelgroepen; baby’s (0-2 jaar), peuters (2-4 jaar) en bso-kinderen (4-13 jaar). Je krijgt de kans om jouw talenten te ontdekken en benutten. 
Een BBL-ontwikkelplan vormt de basis voor jouw ontwikkeltraject, waarbij in dialoog met je praktijkbegeleider en locatiemanager jouw voortgang wordt gevolgd. Hierbij is er steeds aandacht voor de balans werk-studie-privé. 
Je gaat steeds zelfstandiger werken, waarbij de begeleiding wordt afgestemd op de fase van je opleidingstraject. Naarmate je meer wordt losgelaten, ontplooi jij je verder en groei je toe naar de rol van pedagogisch professional. Voor je het weet bedenk je zelf de leukste activiteiten waarmee je de kinderen uitdaagt om op avontuur te gaan. Uiteindelijk werk je zelfstandig als volwaardig medewerker op de groep, waar je samen met je collega’s steeds het beste uit kinderen weet te halen. 

Dit krijg je.

 • Een BBL-opleiding waarbij de Skar de scholingskosten op zich neemt (inclusief leermiddelen).
 • Een jaarcontract voor 16-24 uur per week, met uitzicht op verlenging. 
 • Salaris conform de cao Kinderopvang, schaal 5 (€2.071,- tot €2.761,- bruto per maand bij 36 uur).  
 • Bijna 6 weken vakantie per jaar.
 • 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. 
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer.
 • Sporten en een zorgverzekering met korting.
 • Een voorrangsregeling voor plaatsing van jouw kinderen op een van onze locaties. 

Dit is Skar.

Met ruim 50 vestigingen in de regio Arnhem speelt Skar een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Skar is onderdeel van Wij zijn JONG. Bij onze locaties in Arnhem, Driel en Heteren hebben we BBL-plekken.

Dit ben jij.

 • Je hebt minimaal een MBO 3 of Havo diploma. 
 • Je maakt een gemotiveerde keuze om dit uitdagende leer-werktraject samen met ons aan te gaan, waarbij je 16 tot 24 uur per week werkt, 1 dag naar school gaat en ongeveer 8 uur per week aan zelfstudie besteedt.
 • Je hebt volop energie en bent een kei in plannen & organiseren, waardoor jij zorgt voor een goede balans werk-school-privé.
 • Je hebt commitment, bent een doorzetter, leergierig, flexibel, oplossingsgericht en initiatiefrijk
 • Je bent beschikbaar vanaf 1 februari 2023.

Jij hebt.
Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het Pedagogisch Kompas. In iedere situatie is ons doel: de ontwikkeling van het kind verrijken. Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de bril waardoor we kijken. 
Bij Skar bieden we je de mogelijkheid om te leren, je eigen pad te kiezen en initiatieven te nemen. We besteden aandacht aan jouw ontwikkeling, als professional en als persoon.   

 

Word jij onze nieuwe collega?   
We nodigen je graag uit om te solliciteren met jouw cv en motivatie.
Sollicitaties worden op basis van binnenkomst in behandeling genomen. Kom jij door de eerste screening, dan wordt een kennismakinggesprek ingepland met één van de recruiters. 
Mocht je vragen hebben dan kun je even bellen met Recruitment support op 040 – 294 82 77. Of stuur een mailtje naar recruitment@wijzijnjong.nl.

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer direct en we nemen z.s.m. contact met je op.

Heb je nog een vraag? Recruiment staat voor je klaar.

040- 29 48 277

recruitment@wijzijnjong.nl

Sta jij binnenkort ook op het Wij zijn JONG feest?