EmailTwitterFacebookLinkedIn

BBL NIVEAU 4 PEDAGOGISCH MEDEWERKER IN ONTWIKKELING KWINK.

Kwink
Regio Veenendaal
20-24 uur
 

Sta jij te popelen om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen, maar heb je helaas nog geen kwalificerend diploma? Dan is dit jouw kans! Wij gaan in februari van start met BBL-plekken op onze opleidingslocaties. Hier krijg jij de kans om in de praktijk het vak van pedagogisch medewerker te leren. Afhankelijk van jouw vooropleiding behaal je in gemiddeld 2 jaar tijd jouw diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Hoe mooi is dat! Ben jij het pedagogisch talent met passie voor kinderen waar Kwink naar op zoek is? Iemand die past in een werkomgeving waar het verrijken van kindontwikkeling centraal staat? Ben jij die enthousiaste en energieke persoon, met een natuurlijke drive om het beste uit kinderen te halen? Dan maken we heel graag kennis met jou!

Dit ga je doen.

Als pedagogisch medewerker in ontwikkeling ga je één dag in de week naar school, daarnaast werk je enkele dagen mee op de groepen en maak je kennis met alle doelgroepen; baby’s (0-2 jaar), peuters (2-4 jaar) en bso-kinderen (4-13 jaar). Je krijgt de kans om jouw talenten te ontdekken en benutten. In overleg met jou bekijken we jouw persoonlijke ontwikkelplan, waarbij er altijd aandacht is voor de balans werk-school-privé. Je gaat steeds zelfstandiger werken, waarbij de begeleiding wordt afgestemd op de fase van je opleidingstraject. Naarmate je meer wordt losgelaten, ontplooi jij je verder en groei je toe naar de rol van pedagogisch professional. Voor je het weet bedenk jij zelfde leukste activiteiten waarmee je de kinderen uitdaagt om op avontuur te gaan en werk je zelfstandig op de groep, waar je samen met jouw collega’s steeds het beste uit kinderen weet te halen.

Dit krijg je.

 • Een betaalde BBL-opleiding (inclusief leermiddelen, de schooldagen zijn eigen tijd).
 • Een jaarcontract als Pedagogisch medewerker in ontwikkeling voor gemiddeld 20-24 uur per week (afhankelijk van je persoonlijke situatie), met uitzicht op verlenging.
 • Baangarantie na behalen diploma.
 • Salaris conform de cao Kinderopvang, schaal 5 (€2.062,- tot €2.700,- bruto per maand bij 36 uur).
 • Bijna 6 weken vakantie per jaar. 
 • 8% vakantietoeslag, 3% eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer.
 • Sporten en een zorgverzekering met korting.
 • Een voorrangsregeling voor plaatsing van jouw kinderen op een van onze locaties.

 

Dit ben je.

 • Je hebt minimaal een MBO-3 of Havo diploma (voor de beoordeling is het van belang om duidelijk behaald diploma + niveau op je cv te vermelden). 
 • Je bent gemotiveerd om dit werk-leertraject samen met ons aan te gaan.
 • Je gaat ervoor, bent leergierig en neemt graag initiatief.
 • Je hebt volop energie en bent een kei in plannen en organiseren, waardoor je zorgt voor een goede balans werk-school-privé.
 • Je bent beschikbaar voor 20-24 uur per week, daarnaast ga je 1 dag naar school en houd je rekening met 8-10 uur zelfstudie per week.

Dit is Kwink.

Met ruim 14 vestigingen in regio Veenendaal heeft Kwink een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Kwink is onderdeel van Wij zijn JONG. Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het Pedagogisch Kompas. In iedere situatie is ons doel: de ontwikkeling van het kind verrijken. Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de bril waardoor we kijken.

Bij Kwink bieden we je de mogelijkheid om te leren, je eigen pad te kiezen en initiatieven te nemen. We besteden aandacht aan jouw ontwikkeling, als professional en als persoon.

Word jij onze nieuwe collega.

We nodigen je graag uit om te solliciteren! Dit kan t/m 21 november 2021We zijn in het bijzonder op zoek naar jouw drive, waarom wil jij dit zo graag? Die motivatie laten we meewegen in het selectieproces. De selectiegesprekken vinden online plaats op in de periode tussen 22 november en 3 december 2021.

Mocht je vragen hebben dan kun je even bellen of appen met Recruitment support op 06 - 25 74 86 10 (Mandy Vos) of 06 – 50 19 35 70 (Helga de Brouwer). Of stuur een mailtje naar recruitment@wijzijnjong.nl.

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen?

Heb je nog een vraag? Wij staan voor je klaar.

06 - 25 74 86 10 (Mandy Vos) of 06 – 50 19 35 70 (Helga de Brouwer) (Ook via WhatsApp)
recruitment@wijzijnjong.nl

Sta jij binnenkort ook op het Wij zijn JONG festival?