EmailTwitterFacebookLinkedIn


PEDAGOGISCH
MEDEWERKER PEUTERGROEP/TEAMFLEX HEIKAMPERWEG.


Korein
Heikamperweg, Heusden
16-30 uur

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Met ruim 120 vestigingen in Eindhoven en omgeving speelt Korein Kinderplein een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Korein Kinderplein is onderdeel van Wij zijn JONG. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net als wij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Dit ben jij.

Je bent een ontdekker, nieuwsgierig naar alles wat in ontwikkeling is. Dit helpt jou om jezelf continu op scherp te zetten en het beste uit je vak te halen. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Ze hierbij helpen en stimuleren is je tweede natuur. Daarnaast vragen wij van jou: 

 • een afgeronde en kwalificerende opleiding op minimaal mbo 3 niveau. Check hier je diploma;  
 • beschikbaarheid tussen 16 tot 30 uur per week afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uit gaat; 
 • bij voorkeur ervaring op een peutergroep; 
 • een VVE certificaat, of de bereidheid deze kosteloos bij ons te behalen;  
 • een 3F taalcertificaat; 
 • in het bezit van een rijbewijs;  
 • passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen, zodat zij zich volgens het pedagogisch plan ontwikkelen;  
 • gericht op samenwerking;   
 • kennis van en inzicht in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Dit krijg jij.

 • een sociale werksfeer, waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en wordt uitgedaagd bij de inhoud van je werk; 
 • een contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband 
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.116,- tot €2.887,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties; 
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur; 
 • Sporten en een zorgverzekering met korting en een tegemoetkoming in jouw reiskosten en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.  
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van jouw kinderen op een van onze vestigingen. Dit doe jij.

Het is 7:00 en je hebt al zin om je werkdag op jouw groep te beginnen. Je hebt gisteren de dag al voorbereid want er staat vandaag een nieuwe activiteit op het programma. Ook start er een nieuw kindje én zijn twee kinderen voor het laatst op de groep, omdat ze naar de basisschool gaan.

Je stapt op je fiets naar de Korein Heikamperweg. Eenmaal aangekomen op jouw groep, kan je gelijk aan de slag want één van de ouders is bezorgd over het gedrag van haar zoontje en wil dit graag vertrouwelijk met je bespreken. Uiteraard kan dit en jij weet haar op basis van jouw kennis en ervaring goed te adviseren.  

Wij zien ieder kind als een bron van inspiratie, vol nieuwe creatieve ideeën. Met jouw pedagogische expertise heb je, samen met jouw collega’s, een passend en doeltreffend activiteitenaanbod bedacht. Vandaag gaan jullie knutselen rondom het thema seizoenen, naast creativiteit wordt ook de fijne motoriek gestimuleerd.

Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen. Voor de ouders van het kind dat vandaag voor het eerst was heb je wat extra tijd ingepland. Voor je naar huis gaat, bespreek je met je collega’s nog even hoe de nieuwe activiteit vandaag gegaan is en wat er morgen op het programma staat.
Dit is jouw werkplek.

Op onze locatie Heikamperweg in Heusden is altijd wel iets te beleven. Er is een mooie grote buitenruimte en we maken geregeld gebruik van de gymzaal. De kinderen krijgen alle aandacht en begeleiding die ze nodig hebben. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo. Het peuterwerk is geïntegreerd in de peutergroep.  

Ons kinderplein is gevestigd in het Hart van Heuze te Heusden waar ook Basisschool St. Antonius (www.antonius-heusden.nl) en het bloeiende verenigingsleven van Heusden zijn gevestigd. Dit zijn ook onze samenwerkingspartners. Is dit jouw baan?

We ontvangen graag je reactie!Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiters!06-25748610 

 recruitment@wijzijnjong.nl

06-25748610