EmailTwitterFacebookLinkedIn

PEDAGOGISCH
MEDEWERKER BSO REIGERLAAN.


Korein
Reigerlaan, Eindhoven
16 uur

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Met ruim 120 vestigingen in de Brainport regio speelt Korein een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het Pedagogisch Kompas. In iedere situatie is ons doel: de ontwikkeling van het kind verrijken. Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de bril waardoor wij kijken. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net als wij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 

Dit ben jij.

Je geeft ruimte voor initiatief. Je herkent en erkent talenten van kinderen en zoekt manieren om die te stimuleren. Bijvoorbeeld met activiteiten of individuele begeleiding. Je levert een waardevolle bijdrage aan het activiteitenaanbod op de BSO. Daarbij is er ruimte om jouw kwaliteiten met de kinderen te delen. Bijvoorbeeld op het gebied van sport (of muziek). Daarnaast vragen wij van jou:

 • een relevante afgeronde MBO opleiding in bijvoorbeeld Sport & bewegen, CIOS, Gespecialiseerd pedagogisch medewerker of creatieve therapie. Check hier jouw diploma;
 • beschikbaar voor 16 uur per week, flexibel inzetbaar in de middagen en hele dagen tijdens vakantieperioden en studiedagen;
 • kennis van en inzicht in groepsdynamische processen en de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

 

Dit krijg jij.

 • een sociale werksfeer, waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en wordt uitgedaagd bij de inhoud van je werk;
 • een contract voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min € 2.116- tot € 2.887,-  bruto per
 • maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties;
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;
 • bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer;
 • korting op je zorgverzekering en sportabonnement;
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van eigen kinderen op onze vestigingen.

 

Dit doe jij.

Het is 8:00 uur, hoewel je vanmiddag pas staat ingepland ben je toch op tijd opgestaan. Ook in je vrije tijd ben je graag actief bezig, vanochtend ga je eerst nog even sporten zodat je vanmiddag vol energie aan de slag kunt.

Na de lunch, stap je op je fiets naar jouw locatie. Gisteren heb je samen met een collega en de kinderen nagedacht over het activiteitenprogramma voor de volgende vakantie. Vandaag werk je dit activiteitenprogramma verder uit, met onder andere een aantal hele toffe sport- en outdoor-activiteiten.

 

Kinderen willen de wereld ontdekken, ervaringen opdoen en talenten ontplooien. De afgelopen weken hebben de jongens en meiden hard gerepeteerd voor een optreden dat ze eind van de middag gaan opvoeren voor de ouders. De optredens variëren van toneel tot zang en dans, ook de kostuums zijn door de kinderen zelf gemaakt.

 

Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen en sluit je af. Vanavond heb je een teamactiviteit staan met de andere collega’s van jouw locatie, waar je erg veel zin in hebt.

 

Dit is jouw werkplek.

Onze locatie aan de Reigerlaan is onderdeel van Spilcentrum Reigerlaan en is gekoppeld aan basisschool Reigerlaan. Daarnaast werken we samen met ZuidZorg. We schenken extra aandacht aan Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). We volgen het programma Peuterplein, dat nauw aansluit bij het programma dat gebruikt wordt op de basisschool.

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van kinderen. Om dat goed te kunnen doen, werken we met de volgende groepen: een Peuterplazagroep 2,3 - 4 jaar. Er zijn vier BSO groepen verdeeld in 3 leeftijdsgroepen: 4-6, 6-8 en 8-12 jaar. We organiseren dagelijks activiteiten op het gebied van muziek, dans en theater, sport, creativiteit enz. We stemmen het aanbod af op de behoefte van de kinderen. Er worden regelmatig diverse workshops aangeboden. Daarnaast bieden wij voor kinderen vanaf 5 jaar een zwemlesservice, zodat zij samen met vriendjes en vriendinnetjes van het Kinderplein tijdens de opvanguren kunnen leren zwemmen.
 

 

Is dit jouw baan?

We ontvangen graag je reactie!

 
Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens

Telefoon: 06-15305669
E-mail: s.loontjens@wijzijnjong.nl
WhatsApp: 06-15305669

Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens

 

 

06-15305669

 s.loontjens@wijzijnjong.nl

06-15305669