EmailTwitterFacebookLinkedIn


PEDAGOGISCH
MEDEWERKER VSO/BSO & PSZ.


Korein
Meerbos, Eindhoven
12 - 22 uur


Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Korein heeft ruim 100 vestigingen in de Brainport Regio en Noord Limburg. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je – net als wij – dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit ben jij.

Je bent een ontdekker, nieuwsgierig naar alles wat in ontwikkeling is. Dit helpt jou om jezelf continu op scherp te zetten en het beste uit je vak te halen. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Ze hierbij helpen en stimuleren is je tweede natuur. Daarnaast vragen wij van jou:

 • een relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld voor onderwijsassistent of sociaal pedagogisch medewerker of in sport- en beweging. Check hier of jouw diploma kwalificeert;
 • beschikbaarheid van 12 of 22 uur per week, verdeeld over verschillende dagen per week. Flexibel inzetbaar op de VSO, BSO en PSZ. Je bent hele dagen beschikbaar tijdens vakantieperioden;
 • kennis van en inzicht in groepsdynamische processen en de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar.

 

 


Dit krijg jij.

 • een sociale werksfeer, waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en wordt uitgedaagd bij de inhoud van je werk; 
 • een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.116,- tot €2.887,-  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties; 
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur; 
 • bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer;  
 • korting op je zorgverzekering en sportabonnement; 
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van eigen kinderen op onze vestigingen. 


Dit doe jij.

Het is 8:00 uur, hoewel je vanmiddag pas staat ingepland ben je toch op tijd opgestaan. Ook in je vrije tijd ben je graag actief bezig, vanochtend ga je eerst nog even sporten zodat je vanmiddag vol energie aan de slag kunt.

Je stapt op je fiets naar Korein Meerbos. Morgen is er een studiedag op school en is de BSO de hele dag geopend. Samen met de kinderen hebben jullie verschillende workshops bedacht die je nog eerst nog even wilt voorbereiden.

Jij herkent en erkent talenten van de jongens en meiden in jouw groep en zoekt vanuit jouw pedagogische expertise manieren om die te stimuleren. Deze week staat hiervoor het thema ‘Techniek’ centraal. De kinderen gaan aan de slag met verschillende proefjes en materialen.

Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen en sluit je af. Vanavond heb je een teamactiviteit staan met de andere collega’s van jouw locatie, waar je erg veel zin in hebt.


Dit is jouw werkplek.

Korein Meerbos ligt in de wijk Meerhoven. Meerbos is onderdeel van Spil-centrum Meerrijk in het gebouw van de Hangar. Het gebouw is centraal gelegen in de wijk Meerrijk, tussen Zandrijk en Grasrijk. In de nabije omgeving is ook een winkelcentrum gevestigd. In de Hangar zijn allerlei voorzieningen te vinden. Een sporthal, een bibliotheek, een consultatiebureau van ZuidZorg, Centrum voor de Kunsten Eindhoven en het Spil-centrum. In dit Spil-centrum werken we nauw samen met basisschool De Startbaan. We delen enkele ruimtes, en werken samen aan thema’s en activiteiten.

We halen graag jouw talenten naar boven en geven je vrije invulling van je werkzaamheden binnen bijvoorbeeld een bepaald thema (bijvoorbeeld met muziek, sport, natuur of cultuur) en een plek waar er een prettige werksfeer heerst waarin collega’s voor elkaar klaarstaan.

 

 


Is dit jouw baan?Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met recruiter Lieke Derksen06 11 91 97 93

 

 l.derksen@wijzijnjong.nl

06 11 91 97 93