EmailTwitterFacebookLinkedIn


PEDAGOGISCH
MEDEWERKER VSO/BSO

KC DE VLINDER.

Korein
Deelenstraat 1, Geldrop
circa 20 uur


Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Korein heeft ruim 100 vestigingen in de Brainport Regio en Noord Limburg. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je – net als wij – dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij.

Je bent een ontdekker, nieuwsgierig naar alles wat in ontwikkeling is. Dit helpt jou om jezelf continu op scherp te zetten en het beste uit je vak te halen. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Ze hierbij helpen en stimuleren is je tweede natuur. Daarnaast vragen wij van jou:

 • een relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld voor onderwijsassistent of sociaal pedagogisch medewerker. Check hier of jouw diploma kwalificeert;
 • beschikbaarheid van circa 20 uur per week waarvan de vaste werkdagen de maan,- dins,- en vrijdag zijn, de overige dagen zijn in overleg. Je werkt voornamelijk op de VSO en BSO, maar afhankelijk van jouw beschikbaarheid kun je ook op andere groepen ingezet worden.
 • kennis van en inzicht in groepsdynamische processen en de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar;


Dit krijg jij.

 • een uitdagende functie in een prettige werksfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen;
 • een organisatie waarin jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van een uitgebreid aanbod van cursussen en trainingen. Een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.116,- tot €2.887,-  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties;
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;
 • bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer;
 • voordelig fietsen via het nationale fietsplan;
 • bekijk hier het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.Dit doe jij.


Hoewel je vanmiddag pas staat ingepland, sta je op tijd op. Ook in je vrije tijd zit jij niet graag stil, meestal ga je eerst nog even sporten, maar vanochtend volg je een kinder-yoga cursus om ook jezelf te blijven ontwikkelen.

Je stapt op je fiets naar jouw locatie. Morgen is er een studiedag op school en is de bso de hele dag geopend. Samen met de kinderen hebben jullie verschillende workshops bedacht die je nog eerst nog even wilt voorbereiden.

Kinderen willen de wereld ontdekken, ervaringen opdoen en talenten ontplooien. De afgelopen weken hebben de jongens en meiden hard gerepeteerd voor een optreden dat ze eind van de middag gaan opvoeren voor de ouders. De optredens variëren van toneel tot zang en dans, ook de kostuums zijn door de kinderen zelf gemaakt.


Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen en complimenteer je de kinderen met hun geweldige optreden. Vanavond heb je samen met een paar andere collega’s nog een bijscholing staan.Dit is jouw werkplek.

In de wijk Braakhuizen-zuid in Geldrop ligt Kindcentrum De Vlinder. De ontmoetingsplek voor kinderen van 0-13jaar. Er zijn diverse groepen vanuit Korein gevestigd in het Kindcentrum. Er zijn diverse groepen vanuit Korein gevestigd in het pand: babygroep, peutergroep, peuteraanbod, speelinloop, BSO en een TeenZ. Het kindcentrum is volop in ontwikkeling. We streven naar een optimale doorgaande ontwikkelingslijn. Om dat goed te kunnen doen, wordt er intensief samen gewerkt tussen opvang en het onderwijs binnen het Kindcentrum.

Kindcentrum De Vlinder heeft een enthousiast, betrokken en goed opgeleid team. Een plek waar een prettige werksfeer heerst, waar collega's voor elkaar klaarstaan.

Nog even dit.

De impact van het Corona virus is, zoals voor velen, ook voor Wij zijn JONG nog niet geheel te overzien. Met vertrouwen in de toekomst blijven wij werven voor openstaande vacatures.

De selectieprocedures vinden doorgang door gebruik van telefonisch contact en video calls. Met enthousiasme en betrokkenheid zullen we bij positief doorlopende procedures een aanbod doen met een open startdatum en onder voorbehoud van de impact van het Corona virus.

 


Is dit jouw baan?Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Esme Zarouali

Telefoon: 040-2948271
E-mail: e.zarouali@wijzijnjong.nl
WhatsApp:06-11586895

Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Esme Zarouali040-2948271

 e.zarouali@wijzijnjong.nl

06-11586895