EmailTwitterFacebookLinkedIn


PEDAGOGISCH
MEDEWERKER TEAMFLEX.


Korein
Sint Petrus Canisiuslaan, Eindhoven
24-28 uur

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Met ruim 100 vestigingen in Eindhoven en omgeving speelt Korein een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het Pedagogisch Kompas. In iedere situatie is ons doel: de ontwikkeling van het kind verrijken. Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de bril waardoor wij kijken. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net als wij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Dit ben jij.

Je bent altijd in beweging, zit ramvol energie en bent razend nieuwsgierig. Je ontwikkelt jezelf continu, steekt anderen hiermee aan en trekt ze hierin mee. Je bent sociaal, klantgericht, communicatief vaardig en erg leergierig. Je wilt graag de vastigheid van het werken op vaste locatie(s) combineren met het op doen van veel ervaring op verschillende groepen. Daarnaast vragen wij van jou: 

 • een afgeronde en kwalificerende opleiding op minimaal mbo 3 niveau; Check hier of jouw diploma kwalificeert;
 • pedagogische kennis en inzicht in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar; 
 • passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen bij de uitvoering van activiteiten;
 • zodanig dat zij zich volgens het pedagogisch plan ontwikkelen; 
 • goede mondelinge communicatieve vaardigheden en gericht op samenwerking; 
 • beschikbaarheid voor 24 tot 28 uur per week, verdeeld over 4 of 5 dagen dagen per week en flexibel inzetbaar; 
 • een 3F taalcertificaat; 
 • bij voorkeur een VVE certificaat, ontwikkeling staat bij ons centraal, dus heb je dit certificaat niet dan bieden wij jou de kans deze kosteloos bij ons te behalen. 


Dit krijg jij.

 • de mogelijkheid om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen. Je werkt binnen jouw locatie flexibel op alle groepen (dagopvang en bso);
 • een sociale werksfeer, waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en wordt uitgedaagd bij de inhoud van je werk; 
 • een contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min € 2.116,- tot € 2.887,-  bruto per
 • maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties; 
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur; 
 • bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer; 
 • korting op je zorgverzekering en sportabonnement; 
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van jouw kinderen op een van onze vestigingen. 


Bekijk hier het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Dit doe jij.

Je wekker gaat om 6:30 uur. Je staat vandaag vanaf 8:00 uur ingepland op de babygroep. Je eet nog even rustig je ontbijt, terwijl je online het laatste nieuws en je socials bekijkt. 


Je stapt op je fiets naar jouw locatie. Eenmaal aangekomen op de babygroep, stem je eerst met de ouders die hun kind komen brengen af of er bijzonderheden zijn. Deze afstemming en samenwerking met de ouders is voor jou de basis voor een optimale opvang waar kinderen zich thuis voelen. 


Er is een zieke collega bij de BSO dus vanmiddag spring je daar bij in. Jij herkent en erkent talenten van de jongens en meiden in jouw groep en zoekt vanuit jouw pedagogische expertise manieren om die te stimuleren. Deze week staat hiervoor het thema ‘Techniek’ centraal. De kinderen gaan aan de slag met verschillende proefjes en materialen.  

Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen. Voordat je naar huis gaat bespreek je samen met jouw collega’s het activiteitenprogramma voor morgen, want dan sta je wederom op deze groep. 


Dit is jouw werkplek.

Op onze locatie hebben we flexibele, professionele opvang in een sfeervolle omgeving voor kinderen. Een locatie met ruime groepsruimtes met veel licht, bij de buitenschoolse opvang (bso) hebben we een atelier en een ruime hal met podium en speelzaal. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van het kind: van 0 tot 13 jaar. Om dat goed te doen, werken we met de VVE-methode Peuterplein. We geven extra aandacht aan de doorgaande ontwikkelingslijn van alle kinderen. Dat doen we omdat ieder kind uniek is en dezelfde kansen hoort te krijgen! 

Procedure.

De impact van het Corona virus is, zoals voor velen, ook voor Wij zijn JONG nog niet geheel te overzien. Met vertrouwen in de toekomst blijven wij werven voor openstaande vacatures. De selectieprocedures vinden doorgang door gebruik van telefonisch contact en video calls. Met enthousiasme en betrokkenheid zullen we bij positief doorlopende procedures een aanbod doen met een open startdatum en onder voorbehoud van de impact van het Corona virus.


Is dit jouw baan?

We ontvangen graag je reactie!


Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens

Telefoon: 06-15305669
E-mail: s.loontjens@wijzijnjong.nl


Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens06-15305669

 s.loontjens@wijzijnjong.nl


06-15305669