EmailTwitterFacebookLinkedIn


PEDAGOGISCH MW PSZ/BSO REIGERLAAN.


Korein
Reigerlaan, Eindhoven
24 uur

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Met ruim 100 vestigingen in Eindhoven en omgeving speelt Korein een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het Pedagogisch Kompas. In iedere situatie is ons doel: de ontwikkeling van het kind verrijken. Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de bril waardoor wij kijken. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net als wij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit ben jij.

Je bent een ontdekker, nieuwsgierig naar alles wat in ontwikkeling is. Dit helpt jou om jezelf continu op scherp te zetten en het beste uit je vak te halen. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Ze hierbij helpen en stimuleren is je tweede natuur. Daarnaast vragen wij van jou:

 • een afgeronde en kwalificerende opleiding op minimaal mbo 3 niveau. Check hier je diploma; 
 • een 3F taalcertificaat;
 • een VVE certificaat, of de bereidheid deze kosteloos bij ons te behalen; 
 • pedagogische kennis en inzicht in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar;
 • passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen, zodat zij zich volgens het pedagogisch plan ontwikkelen; 
 • gericht op samenwerking;  
 • beschikbaarheid voor 24 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Dit krijg jij.

 • een uitdagende functie in een prettige werksfeer, waarbij je in de ochtenden op de Peuterspeelzaal werkt en daarnaast in de middag de BSO diensten draait; 
 • een organisatie waarin jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van een uitgebreid aanbod van cursussen en trainingen. 
 • een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.116,- tot €2.887,-  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties;.
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;
 • voordelig sporten en een zorgverzekering met korting en een tegemoetkoming in jouw reiskosten en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van jouw kinderen op een van onze vestigingen.
Dit doe jij.


Het is 7:00 en je hebt al zin om je werkdag op jouw peutergroep te beginnen. Je hebt gisteren de dag al voorbereid want vandaag staat er een nieuwe activiteit op het programma.


Je stapt je op je fiets naar de Reigerlaan. Eenmaal aangekomen op jouw groep, is je collega al in de weer met een aantal peuters en ouders die komen binnendruppelen. Dit moment is een vrij speelmoment op de groep. Jij gaat alvast de eerste activiteit voorbereiden, terwijl je collega de laatste kinderen opvangt. Wij zien ieder kind als een bron van inspiratie, vol nieuwe creatieve ideeën. Met jouw pedagogische expertise heb je een passend en doeltreffend activiteitenaanbod bedacht. Vandaag gaan jullie knutselen rondom het thema seizoenen.


Als aan het eind van de ochtend alle peutertjes opgehaald zijn, heb je zelf je lunchpauze. Daarna ga je alvast naar de BSO ruimte om enkele voorbereidingen te treffen voor de BSO groep waar je vanmiddag werkt.  


Met je collega’s stem je af welke activiteiten er op het programma staan. Je bespreekt samen jou idee om de volgende dag samen met de kinderen feestelijke hapjes te maken voor de verjaardag van 1 van de kinderen. Voor je het weet gaat de schoolbel en stromen de eerste kinderen al binnen, die je opvangt met een wat te drinken en een luisterend oor.  
Dit is jouw werkplek.

Onze locatie aan de Reigerlaan is onderdeel van Spilcentrum Reigerlaan en is gekoppeld aan?basisschool Reigerlaan. Daarnaast werken we samen met ZuidZorg. We schenken extra aandacht aan Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). We volgen het programma Peuterplein, dat nauw aansluit bij het programma dat gebruikt wordt op de basisschool.? 

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van kinderen. Om dat goed te kunnen doen, werken we met de volgende groepen: een Peuterplazagroep 2,3 - 4 jaar. Er zijn vier BSO groepen verdeeld in 3 leeftijdsgroepen: 4-6, 6-8 en 8-12 jaar. We organiseren dagelijks activiteiten op het gebied van muziek, dans en theater, sport, creativiteit enz. We stemmen het aanbod af op de behoefte van de kinderen. Er worden regelmatig diverse workshops aangeboden. Daarnaast bieden wij voor kinderen vanaf 5 jaar een zwemlesservice, zodat zij samen met vriendjes en vriendinnetjes van het Kinderplein tijdens de opvanguren kunnen leren zwemmen


Is dit jouw baan?

We ontvangen graag je reactie!


Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens

Telefoon: 06-15305669
E-mail: s.loontjens@wijzijnjong.nl
WhatsApp: 06-15305669

Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens06-15305669

 s.loontjens@wijzijnjong.nl

06-15305669