EmailTwitterFacebookLinkedIn


PEDAGOGISCH
MEDEWERKER TSO / BSO EIKEBEEK.


Korein
Eikebeek 2, Veldhoven
16 uur

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Met ruim 100 vestigingen in Eindhoven en omgeving speelt Korein een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het Pedagogisch Kompas. In iedere situatie is ons doel: de ontwikkeling van het kind verrijken. Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de bril waardoor wij kijken. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net als wij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij.

Je bent een ontdekker, nieuwsgierig naar alles wat in ontwikkeling is. Dit helpt jou om jezelf continu op scherp te zetten en het beste uit je vak te halen. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Ze hierbij helpen en stimuleren is je tweede natuur. Daarnaast vragen wij van jou:

 • een afgeronde en kwalificerende opleiding op minimaal mbo 3 niveau. Check hier je diploma; 
 • een 3F taalcertificaat en eventueel een VVE certificaat, of de bereidheid deze kosteloos bij ons te behalen; 
 • pedagogische kennis en inzicht in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar; 
 • passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen, zodat zij zich volgens het pedagogisch plan ontwikkelen; 
 • gericht op samenwerking;  
 • beschikbaarheid voor 16 uur per week, verdeeld over 3 dagen per week en flexibel inzetbaar in de middagen en hele dagen tijdens de vakantieperioden.

 

Dit krijg jij.

 • een sociale werksfeer, waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en wordt uitgedaagd bij de inhoud van je werk;
 • een contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.047,- tot €2.793,-  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties;
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;
 • bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer;
 • korting op je zorgverzekering en sportabonnement;
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van eigen kinderen op onze vestigingen.

Bekijk hier het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Dit doe jij.

Het is 8:00 uur, hoewel je vanmiddag pas staat ingepland ben je toch op tijd opgestaan. Ook in je vrije tijd ben je graag actief bezig, vanochtend ga je eerst nog even sporten zodat je vanmiddag vol energie aan de slag kunt.


Eenmaal gearriveerd op de locatie, berg je je spullen op en begin je aan je dienst. De schoolbel gaat, tijd voor de lunchpauze. De kinderen blijven over op de basisschool. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag. 


Kinderen willen de wereld ontdekken, ervaringen opdoen en talenten ontplooien. De afgelopen weken heb je met de jongens en meiden van jouw BSO groep hard gerepeteerd voor een optreden dat ze eind van de middag gaan opvoeren voor de ouders. De optredens variëren van toneel tot zang en dans, ook de kostuums zijn door de kinderen zelf gemaakt.

Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen en sluit je af. Vanavond heb je een teamactiviteit staan met de andere collega’s van jouw locatie, waar je erg veel zin in hebt.


Dit is jouw werkplek.

Wij werken nauw samen met basisschool Cobbeek en de Rank. Samen zorgen we dat kinderen op een fijne manier kunnen opgroeien, in een omgeving waarbij veel ruimte is om te spelen. Bijzonder is onze aandacht voor spelbetrokkenheid en Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE) bij peuters volgens de methode Startblokken. We stimuleren de ontwikkeling van uw kind, op een speelse en ongedwongen manier.

Nog even dit.

De impact van het Corona virus is, zoals voor velen, ook voor Wij zijn JONG nog niet geheel te overzien. Met vertrouwen in de toekomst blijven wij werven voor openstaande vacatures. De selectieprocedures vinden doorgang door gebruik van telefonisch contact en video calls. Met enthousiasme en betrokkenheid zullen we bij positief doorlopende procedures een aanbod doen met een open startdatum en onder voorbehoud van de impact van het Corona virus.Is dit jouw baan?

We ontvangen graag je reactie!


Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens

Telefoon: 040-2948961 of 06-15305669
E-mail:
s.loontjens@wijzijnjong.nl

Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens040-2948961

 s.loontjens@wijzijnjong.nl

06-15305669