EmailTwitterFacebookLinkedIn


PEDAGOGISCH
MEDEWERKER BABYGROEP.


Korein
Meerwater, Eindhoven
28 uur


Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Korein heeft ruim 100 vestigingen in de Brainport Regio en Noord Limburg. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je – net als wij – dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit ben jij.


Je bent altijd in beweging, zit boordevol energie en bent razend nieuwsgierig. Je ontwikkelt jezelf continu, steekt anderen hiermee aan en trekt ze hierin mee. Je bent sociaal, klantgericht en communicatief vaardig. Daarnaast vragen wij van jou:

 • een relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld PABO of sociaal pedagogisch medewerker. Check hier of jouw diploma kwalificeert;
 • beschikbaarheid voor 28 uur per week, verdeeld over meerdere dagen per week en flexibel inzetbaar;
 • bij voorkeur ervaring op een babygroep;
 • kennis van en inzicht in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar.Dit krijg jij.

 • een sociale werksfeer, waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en wordt uitgedaagd bij de inhoud van je werk;
 • een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.047,- tot €2.793,-  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties;
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;
 • bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;   
 • tegemoetkoming in de reiskosten;
 • korting op je zorgverzekering en sportabonnement;
 • voordelig fietsen via het nationale fietsplan;
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van eigen kinderen op onze vestigingen.


Bekijk hier het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Dit doe jij.

Je wekker gaat om 6:30 uur. Je staat vandaag vanaf 8:00 uur ingepland op jouw babygroep. Je eet nog even rustig je ontbijt, terwijl je online het laatste nieuws en je socials bekijkt.

Je stapt op je fiets naar Korein Kinderplein Meerwater. Eenmaal aangekomen op de babygroep, stem je eerst met de ouders  die hun kind komen brengen af of er bijzonderheden zijn. Deze afstemming en samenwerking met de ouders is voor jou de basis voor een optimale opvang waar kinderen zich thuis voelen.

Baby’s willen de wereld ontdekken en ervaringen opdoen. Met jouw pedagogische expertise heb je, samen met jouw collega’s, een passend en doeltreffend activiteitenaanbod bedacht. Vandaag ga je voor het eerst een nieuwe activiteit doen waarbij de fijne motoriek wordt gestimuleerd. Hierna vieren jullie samen de verjaardag van één van de kinderen.


Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen. Voor de ouders van het kind dat vandaag voor het eerst was heb je wat extra tijd ingepland. Voor je naar huis gaat, bespreek je met je collega’s nog even hoe de nieuwe activiteit vandaag gegaan is en wat er morgen op het programma staat.


Dit is jouw werkplek.

Korein Kinderplein Meerwater ligt in de wijk Meerhoven en bevindt zich in een nieuw pand in het winkelgebied. Het is ruim opgezet, heeft een vrolijke uitstraling en er heerst een gezellige sfeer. Het Kinderplein is onderdeel van SPIL-centrum Meerrijk waarin we nauw samenwerken met basisschool De Startbaan, Zuidzorg, CKE en de bibliotheek. Het kinderplein bestaat uit drie babygroepen van 0 tot 2 jaar, vier peutergroepen van 2 tot 4 jaar. Onze bso-groepen bevinden zich op Korein Kinderplein Meerbos. 


Nog even dit.

De impact van het Corona virus is, zoals voor velen, ook voor Wij zijn JONG nog niet geheel te overzien. Met vertrouwen in de toekomst blijven wij werven voor openstaande vacatures. De selectieprocedures vinden doorgang door gebruik van telefonisch contact en video calls. Met enthousiasme en betrokkenheid zullen we bij positief doorlopende procedures een aanbod doen met een open startdatum en onder voorbehoud van de impact van het Corona virus.


Is dit jouw baan?

Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiters!040-2948255

 recruitment@wijzijnjong.nl

0611919793