EmailTwitterFacebookLinkedIn


MENTOR (PEDAGOGISCH
MEDEWERKER) MONDORIJK.


Korein
Hulshoeve, Helmond
20 uur

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Met ruim 120 vestigingen in Eindhoven en omgeving speelt Korein een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je – net als wij – dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij? 


 • Een lichtvoetig zwaargewicht, hongerig en gedreven naar nieuw, anders en beter?
 • Durf jij fouten te maken, om zo nieuwe paden te ontdekken en wil je zelf ook graag leren?
 • Wiebel jij soms in het nog-niet-weten, maar blijf je met hulp van je collega’s wel staan?
 • Voel jij ook oprecht dat ieder kind anders is en daarom iets anders nodig heeft dan de standaard?
 • Blijf jij daarom ook samen met je collega’s zoeken naar wat werkt voor dat ene kind?
 • Begrijp jij waarom je als professionals met verschillende achtergronden, het team versterkt?
 • Vind jij het daarom ook zo gaaf om in een team te werken met leerkrachten, pedagogen, sportfanaten, kunstenaars, zorgspecialisten en meer, omdat je met elkaar de diversiteit brengt die nodig is voor het antwoord voor dat ene kind?
 • Ken jij jezelf goed in kwaliteit en tekortkoming?
 • Heb je zelf een passie voor kunst of koken, muziek of dans, Yoga, of … die je graag zou willen delen?
 • En heb je oprechte interesse in ouders en wat hen beweegt? 
 • Dan zoeken we jou!

Dit krijg jij.


Mondorijk biedt een innovatieve, creatieve en dynamische werkomgeving. Samen met een ambitieus team mag je meebouwen aan ons integraal Kindcentrum. Bij Mondorijk bieden we je kansen om je voortdurend te ontwikkelen. Je komt in contact met landelijke en internationale netwerken voor innovatie. Je mag samenwerken met onder andere wetenschap. Je krijgt alle kansen je te specialiseren en je talenten deelbaar te maken in onze organisatie. We bieden daarnaast aan al onze teamleden coaching en opleiding. En verder krijg je;

 • een contract voor één jaar van 20 uur, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.047,- tot €2.793,-  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), 
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;
 • bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer bij een reisafstand vanaf 10 kilometer;
 • korting op je zorgverzekering en sportabonnement;
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van eigen kinderen op onze vestiging

Bekijk hier het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.


Dit doe jij.

 

Als mentor ben je samen met je collega’s in een Rijk (pedagogisch medewerkers, leerkrachten en specialisten voor bijvoorbeeld kunst, sport en zorg) verantwoordelijk voor de kinderen van 0 tot 3 jaar en voor het aanbod in de continu voor de kinderen van 3 jaar en ouder. De vacature betreft nu voor ongeveer 20 uur. In de praktijk is meer werken is altijd mogelijk. Vanwege verwachte groei is het op termijn ook mogelijk om deze uren op contract uit te breiden.

 

De professionals in onze Kindcentra werken vanuit kracht, vanuit samenwerking en vanuit een gedeelde pedagogische visie. Op basis van intern en extern wetenschappelijk onderbouwd onderzoek, ontwikkelen Mondomijn en Mondorijk voortdurend, met de samenleving van nu en de toekomst in het vizier.
Dit is jouw werkplek.


Mondomijn draagt met Mondorijk vanuit visie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en aantoonbare excellente kwaliteit bij aan de brede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Vanuit het beeld dat kinderen zich 24/7 ontwikkelen is ons aanbod breed en integraal en overstijgt de doelen van onderwijs en kinderopvang. Wij werken intensief samen met partners vanuit een gezamenlijke gedrevenheid om kinderen alle kansen te geven ' het beste uit zichzelf te halen'.


Is dit jouw baan?

Bij interesse nodigen we je uit op persoonlijke wijze te reageren. Zijn wij net zo nieuwsgierig als jij, dan nodigen we je graag uit voor een verkennend gesprek. Zien wij een mogelijke match, dan volgt de mogelijkheid om in onze praktijk mee te komen draaien, om zelf te ervaren hoe een dag bij Mondorijk eruit ziet. Ben je hier na net zo enthousiast als wij, dan kun je in dienst treden als pedagogisch medewerker Mondorijk bij Korein Kinderplein. Reacties graag gericht aan Joke Tillemans, directeur Mondorijk en MondomijnVragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiters!

Telefoon: 040-2948277
E-mail: recruitment@wijzijnjong.nl
WhatsApp: 06-25748610

Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiters!040-2948277 

 recruitment@wijzijnjong.nl

06-25748610