EmailTwitterFacebookLinkedIn


ALLROUND PEDAGOGISCH
MEDEWERKER NORENBERG.


Korein
Norenberg 23, Veldhoven
24-28 uur

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Met ruim 120 vestigingen in de brainport regio, speelt Korein een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het Pedagogisch Kompas. In iedere situatie is ons doel: de ontwikkeling van het kind verrijken. Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de bril waardoor wij kijken. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net als wij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit ben jij.

Je bent een ontdekker, nieuwsgierig naar alles wat in ontwikkeling is. Dit helpt jou om jezelf continu op scherp te zetten en het beste uit je vak te halen. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Ze hierbij helpen en stimuleren is je tweede natuur. Dit doe je het liefste op vaste locaties, maar met verschillende groepen kinderen. Daarnaast vragen wij van jou:

· een afgeronde en kwalificerende opleiding op minimaal mbo 3 niveau. Check hier je diploma;

· een 3F taalcertificaat en een VVE certificaat, of de bereidheid deze kosteloos bij ons te behalen;

· pedagogische kennis en inzicht in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar;

· passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen, zodat zij zich volgens het pedagogisch plan ontwikkelen;

· gericht op samenwerking;

· beschikbaarheid voor 24 tot 28 uur per week, verdeeld over 4 of 5 dagen per week en flexibel inzetbaar.Dit krijg jij.

· een uitdagende functie in een prettige werksfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen. Jouw werkzaamheden worden flexibel verdeeld over de verschillende groepen (dagopvang en BSO) binnen jouw locatie;

· een organisatie waarin jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van een uitgebreid aanbod van cursussen en trainingen. Heb je nog beperkte ervaring dan draai je eerst een aantal weken boventallig mee op een van onze opleidingsvestigingen, zodat je vervolgens goed voorbereid zelfstandig aan de slag kunt;

· een contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband

· een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.116,- tot €2.887,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties;

· ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;

· Sporten en een zorgverzekering met korting en een tegemoetkoming in jouw reiskosten en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

· een voorrangsregeling voor plaatsing van jouw kinderen op een van onze vestigingen.


Dit doe jij.

Je wekker gaat om 6:30 uur. Je staat vandaag vanaf 8:00 uur ingepland op de babygroep. Je eet nog even rustig je ontbijt, terwijl je online het laatste nieuws en je socials bekijkt.

Je stapt op je fiets naar jouw locatie. Eenmaal aangekomen op de babygroep, stem je eerst met de ouders die hun kind komen brengen af of er bijzonderheden zijn. Deze afstemming en samenwerking met de ouders is voor jou de basis voor een optimale opvang waar kinderen zich thuis voelen.

De volgende dag werk je op de BSO. In je pauze loop je even binnen bij je collega’s op de BSO groep om te horen wat de planning voor morgen is en of er bijzonderheden zijn. Om de talenten van de kinderen te stimuleren gaan jullie deze week met het thema ‘Techniek’ aan de slag. De kinderen mogen verschillende proefjes doen en creatief met materialen aan het werk.

Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen. Voor de ouders van het kind dat vandaag voor het eerst was heb je wat extra tijd ingepland. Vanavond heb je een teamactiviteit staan met de andere collega’s van jouw locatie, waar je erg veel zin in hebt.
Dit is jouw werkplek.

Onze locatie de Norenberg is onderdeel van Brede School de Berckacker, we werken nauw samen met elkaar. Samen zorgen we dat kinderen op een fijne manier kunnen opgroeien, in een ‘groene’ omgeving waarbij veel ruimte is om te spelen. Bijzonder is onze aandacht voor spelbetrokkenheid en Voor- en Vroegschoolse educatie bij peuters volgens de methode Startblokken. We stimuleren de ontwikkeling van uw kind, op een speelse en ongedwongen manier.


Is dit jouw baan?

We ontvangen graag je reactie!Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens!06-15305669

 s.loontjens@wijzijnjong.nl

06-15305669