EmailTwitterFacebookLinkedIn


ALLROUND PEDAGOGISCH
MEDEWERKER KEVERBERG.


Korein
Keverberg 5A, Eindhoven
20-24 uur

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Met ruim 100 vestigingen in Eindhoven en omgeving speelt Korein een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het Pedagogisch Kompas. In iedere situatie is ons doel: de ontwikkeling van het kind verrijken. Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de bril waardoor wij kijken. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net als wij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Dit ben jij.

Je bent altijd in beweging, zit boordenvol energie en bent razend nieuwsgierig. Je ontwikkelt jezelf continu, steekt anderen hiermee aan en trekt ze hierin mee. Je bent sociaal, klantgericht, communicatief vaardig en erg leergierig. Je wilt graag de vastigheid van het werken op vaste locatie(s) combineren met het op doen van veel ervaring op verschillende groepen. Daarnaast vragen wij van jou:

 • een afgeronde en kwalificerende opleiding op minimaal mbo 3 niveau. Check hier je diploma; 
 • een 3F taalcertificaat;
 • een VVE certificaat, of de bereidheid deze kosteloos bij ons te behalen; 
 • pedagogische kennis en inzicht in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar; 
 • passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen, zodat zij zich volgens het pedagogisch plan ontwikkelen; 
 • gericht op samenwerking;  
 • beschikbaarheid voor 20 tot 24 uur per week, verdeeld over 4 dagen per week en flexibel inzetbaar.


Dit krijg jij.

 • een uitdagende functie in een prettige werksfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen. Jouw werkzaamheden worden flexibel verdeeld over de verschillende groepen (dagopvang en BSO) binnen jouw locatie;
 • een organisatie waarin jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van een uitgebreid aanbod van cursussen en trainingen. Heb je nog beperkte ervaring dan draai je eerst een aantal weken boventallig mee op een van onze opleidingsvestigingen, zodat je vervolgens goed voorbereid zelfstandig aan de slag kunt;
 • een contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.116,- tot €2.887,-  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties;
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;
 • Sporten en een zorgverzekering met korting en een tegemoetkoming in jouw reiskosten en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van jouw kinderen op een van onze vestigingen.


Bekijk hier het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.


Dit doe jij.

Het is 7:00 en je hebt al zin om je werkdag te beginnen, vandaag draai je voor het eerst een dienst op de babygroep. Best spannend, maar gelukkig weet je al dat je samen staat met een ervaren collega die jou hier graag bij coacht.

Je stapt op je fiets naar de Keverberg. Eenmaal aangekomen op de babygroep, stem je eerst met de ouders die hun kind komen brengen af of er bijzonderheden zijn. Deze afstemming en samenwerking met de ouders is voor jou de basis voor een optimale opvang waar kinderen zich thuis voelen.


Er is een zieke collega bij de BSO dus vanmiddag spring je daar bij. Jij herkent en erkent talenten van de jongens en meiden in jouw groep en zoekt vanuit jouw pedagogische expertise manieren om die te stimuleren. Deze week staat hiervoor het thema ‘Techniek’ centraal. De kinderen gaan aan de slag met verschillende proefjes en materialen. 

Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen. Voordat je naar huis gaat bespreek je samen met jouw collega’s het activiteitenprogramma voor morgen, want dan sta je wederom op deze groep.


Dit is jouw werkplek.

Korein Kinderplein Keverberg is een grote locatie waar veel mogelijk is. Hier bieden wij dagopvang, peuterwerk en BSO aan. Collega’s die wel eens op dit plein invallen omschrijven de sfeer als erg fijn en collegiaal. Uniek aan deze locatie is het Ontdeklab. Hierdoor kunnen kinderen zich ontwikkelen vanuit hun natuurlijke nieuwsgierigheid. Dat maakt dat wij een supergaaf naschools aanbod hebben. De Keverberg werkt nauw samen met basisschool ’t Startblok en vormen samen Spil-centrum Keverberg. Aan deze band wordt verder gebouwd om de samenwerking nog verder te professionaliseren.

Nog even dit:

De impact van het Corona virus is, zoals voor velen, ook voor Wij zijn JONG nog niet geheel te overzien. Met vertrouwen in de toekomst blijven wij werven voor openstaande vacatures. De selectieprocedures vinden doorgang door gebruik van telefonisch contact en video calls. Met enthousiasme en betrokkenheid zullen we bij positief doorlopende procedures een aanbod doen met een open startdatum en onder voorbehoud van de impact van het Corona virus.


Is dit jouw baan?

We ontvangen graag je reactie!


Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens

Telefoon: 040-2948961 of 06-15305669
E-mail: s.loontjens@wijzijnjong.nl

Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens040-2948961

s.loontjens@wijzijnjong.nl

06-15305669