EmailTwitterFacebookLinkedIn

ALLROUND PEDAGOGISCH
MEDEWERKER.


Korein
Blaarthemseweg, Veldhoven
24 uur

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Met ruim 120 vestigingen in de brainport regio, speelt Korein een belangrijke rol in talentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Korein is onderdeel van Wij zijn JONG. Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het Pedagogisch Kompas. In iedere situatie is ons doel: de ontwikkeling van het kind verrijken. Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de bril waardoor wij kijken. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net als wij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dit ben jij.

Je bent een ontdekker, nieuwsgierig naar alles wat in ontwikkeling is. Dit helpt jou om jezelf continu op scherp te zetten en het beste uit je vak te halen. Je bent dol op kinderen en vindt het fantastisch om ze te zien groeien. Ze hierbij helpen en stimuleren is je tweede natuur. Dit doe je het liefste op vaste locaties, maar met verschillende groepen kinderen. Daarnaast vragen wij van jou:

 • een afgeronde en kwalificerende opleiding op minimaal mbo 3 niveau. Check hier je diploma;
 • een 3F taalcertificaat;
 • een VVE certificaat, of de bereidheid deze kosteloos bij ons te behalen;
 • pedagogische kennis en inzicht in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar;
 • passie voor het begeleiden en ondersteunen van kinderen, zodat zij zich volgens het pedagogisch plan ontwikkelen;
 • gericht op samenwerking;
 • beschikbaarheid voor 24 uur per week, verdeeld over 4 of 5 dagen per week en flexibel inzetbaar.

 

 

Dit krijg jij.

 • een uitdagende functie in een prettige werksfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om veel ervaring in jouw vakgebied op te doen. Jouw werkzaamheden worden flexibel verdeeld over de verschillende groepen (dagopvang en BSO) binnen jouw locatie;
 • een organisatie waarin jij jezelf volop kunt ontwikkelen aan de hand van een uitgebreid aanbod van cursussen en trainingen. Heb je nog beperkte ervaring dan draai je eerst een aantal weken boventallig mee op een van onze opleidingsvestigingen, zodat je vervolgens goed voorbereid zelfstandig aan de slag kunt;
 • een contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een mooi salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (min €2.128,- tot €2.899,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week), passend bij ervaring en kwalificaties;
 • ruim 5,5 weken vakantie per jaar bij 36 uur;
 • 8% vakantietoeslag in mei, en 2% eindejaarsuitkering in december;
 • Sporten en een zorgverzekering met korting en een tegemoetkoming in jouw reiskosten en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • een voorrangsregeling voor plaatsing van jouw kinderen op een van onze vestigingen.

 

 

 

Dit doe jij.

Het is 8:00 uur, hoewel je vanmiddag pas staat ingepland op de BSO ben je toch op tijd opgestaan. Ook in je vrije tijd ben je graag actief bezig, vanochtend ga je eerst nog even sporten zodat je vanmiddag vol energie aan de slag kunt.

Na de lunch, stap je op je fiets naar de Blaarthemseweg. Gisteren heb je samen met een collega en de kinderen nagedacht over het activiteitenprogramma voor de volgende vakantie. Vandaag werk je dit activiteitenprogramma verder uit, met onder andere een aantal hele toffe sport- en outdoor-activiteiten.

Kinderen willen de wereld ontdekken, ervaringen opdoen en talenten ontplooien. De afgelopen weken hebben de jongens en meiden hard gerepeteerd voor een optreden dat ze eind van de middag gaan opvoeren voor de ouders. De optredens variëren van toneel tot zang en dans, ook de kostuums zijn door de kinderen zelf gemaakt.

Aan het eind van de dag neem je tijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen en sluit je af. Vanavond heb je een teamactiviteit staan met de andere collega’s van jouw locatie, waar je erg veel zin in hebt.

 

Dit is jouw werkplek.

Ons team is enthousiast, actief, betrokken en goed opgeleid en heeft oog en aandacht voor ieder kind. Wij leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen, ieder op zijn eigen tempo. In de brede basisschool Zeelsterhof is er plek voor kinderen van 0 tot 13 jaar in de dagopvang, bij peuterwerk en de BSO. Samen met de leerkrachten wordt er zorggedragen voor een voor soepele overstap van peuters naar de basisschool. Er is een goede samenwerking tussen school en Korein, leerkrachten en pedagogisch medewerkers zoeken de verbinding op als het gaat om kinderen die gebruik maken van de BSO. Bijvoorbeeld door de thema’s van school aan te laten sluiten bij de opvang. Daarmee leveren we met elkaar een bijdrage aan een goede ontwikkeling van alle kinderen.

Een eventuele startdatum is afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent de huidige lock-down.

 

Is dit jouw baan?

We ontvangen graag je reactie!

 
Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens!

Telefoon: 06-15305669
E-mail: s.loontjens@wijzijnjong.nl
WhatsApp: 06-15305669

Vragen over de sollicitatieprocedure
of over de organisatie?


Neem dan contact op met onze Recruiter Steffy Loontjens!

 

 

06-15305669 

 s.loontjens@wijzijnjong.nl

06-15305669