EmailTwitterFacebookLinkedIn

TRAINER DIGITALIG.

Edux
Kantoor in Ulvenhout en Eindhoven
24 uur

Voor Edux, onderdeel van Wij zijn JONG, zijn wij op zoek naar een Trainer Digitalig. Edux versterkt professionals met advies, training en coaching. Niet alleen binnen kinderopvang, maar ook voor primair én voortgezet onderwijs. Met jouw expertise draag je bij aan onze missie en visie; het verrijken van kindontwikkeling.  

Digitalig is het professionaliserings programma over digitale geletterdheid dat kinderen leert bewust en kritisch om te gaan met de snel digitaliserende maatschappij. Samen met de wetenschap en praktijk is er een driedelige aanpak ontwikkeld voor onderwijsprofessionals met instructies, voorbeeldmaterialen en interactievaardigheden die de digitale geletterdheid van kinderen én van de onderwijsprofessionals versterkt. Als trainer van Digitalig richt je je vooral  op het primair onderwijs. Het is een zelfstandige functie vanuit een bevlogen team waar verschillende expertises samenkomen en kennis en ervaring worden gebundeld. Je hebt hart voor toekomstbestendige kindontwikkeling. En je weet hoe je actief en enthousiast professionals kan versterken zodat zij kinderen kunnen stimuleren in thema’s zoals digitale vaardigheden, ict, en mediawijsheid.  

Dit doe jij.

Als trainer zorg jij ervoor dat onderwijsprofessionals getraind en gecoacht worden in de Digitalig aanpak. Je geeft trainingen vanuit ons bestaande trainingsaanbod, zoals het verzorgen van teambijeenkomsten rondom digitale geletterdheid of het begeleiden van uitgewerkte voorbeeldmaterialen. Je coacht onderwijsprofessionals in het toepassen en borgen van de opgedane kennis en vaardigheden uit het trainingsaanbod in hun onderwijs.  

In deze functie richt je de werkdagen in zoals jij dat wil. Voor deze functie gelden geen vaste werktijden, maximale reisafstanden of verplichte kantoordagen. Er wordt verwacht dat je het werk zelfstandig (in afstemming met collega’s) uitvoert en indeelt. In deze functie ben je succesvol als deelnemers je meer dan voldoende beoordelen en de klanten je graag (terug) zien komen. 

Een verdere greep uit het takenpakket: 

 • Je voert trainingen  uit over digitale geletterdheid vanuit ons innovatieprogramma Digitalig; 
 • Je bent regelmatig in contact met de klant en houdt zicht op de voortgang van het ontwikkelproces.   
 • Je evalueert de uitgevoerde activiteiten volgens de afgesproken evaluatiesystematiek; 
 • Je werkt in een bevlogen en gezellig team dat Digitalig continue door ontwikkelt. Er zijn mogelijkheden om ook bij het ontwikkelproces aan te sluiten.  

Dit is jouw team.

Edux bestaat uit 40 authentieke adviseurs met allemaal een eigen expertise. Het is een platte organisatie met een informele cultuur. Je komt te werken in het team Digitalig, wat bestaat uit 8 bevlogen collega’s. We zijn creatief en denken out of the box. We willen inspireren en aansporen om het anders te doen. Naast werkplezier staat samenspel in ons team hoog in het vaandel. We vinden het gezellig om leuke dingen met elkaar te ondernemen; het team weet elkaar ook regelmatig te vinden voor informele activiteiten. 

  Dit bieden wij. 

  • Een contract voor 24 uur; 
  • Een salaris tussen de €3.100,- en € 3.800,- op basis van 40 uur per week (afhankelijk van ervaring); 
  • Laptop en telefoon; 
  • Persoonlijk ontwikkelingsbudget. Professionaliseren wordt gestimuleerd op zowel individueel als teamniveau; 
  • Bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;  
  • Reiskostenvergoeding van € 0,38 per kilometer (tot € 0,19 onbelast); 
  • Deelname aan fietsplan en bedrijfsfitness; 
  • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering. 

  Dit ben jij.

  Wij zijn vooroplopers en verwachten ook van jou dat je continu in ontwikkeling bent en de ontwikkelingen op het gebied van digitale ontwikkelingen in het onderwijs op de voet volgt. Je kunt snel schakelen en bent in staat om theorie en wetenschap om te zetten naar de praktijk. Je hebt ervaring met het onderwijs in het algemeen en je kunt het belang van digitale geletterdheid integreren. Je bent communicatief sterk en kunt (jezelf) goed presenteren. En wellicht nog het belangrijkste: je bent spontaan en hebt humor. Dit alles samen zorgt ervoor dat klanten graag een training van jou volgen. 

  Niemand laat zich in bullet points samenvatten, maar voor deze functie zijn we idealiter op zoek naar kandidaten met de volgende kwalificaties en ervaring:  

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma met een pedagogische en/of onderwijskundige achtergrond; 
  • Je bent gedreven om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van (een van de) hoofdthema’s van digitale geletterdheid (mediawijsheid, informatievaardigheden, computational thinking en ICT-vaardigheden) in het onderwijs;  
  • Je hebt affiniteit en ervaring met ICT, media en/of technologie in een onderwijssetting; 
  • Je brengt graag teams in beweging, en hebt ervaring met het ondersteunen van de implementatie van ontwikkelingen in het onderwijs;  
  • Je hebt een brede werkomgeving (landelijk inzetbaar), waarbij het wel belangrijk is dat je regelmatig aanwezig kunt zijn in regio Eindhoven en regio Breda; 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto. 

  Procedure.

  Net als onze organisatie pakken wij ook onze sollicitaties graag persoonlijk aan. Daarom worden voor deze vacature worden alleen video sollicitaties meegenomen in de selectie. Graag zien we in deze video terug wie jij bent, zonder in te gaan op jouw carrière pad. Dit kunnen we namelijk lezen in het CV dat je ook upload. Een motivatiebrief mag je overslaan.  

  De video mag maximaal 5 minuten duren. De videobestanden kunnen worden geüpload in MP4, Avi, MPEG, Quicktime en Mov. 

  De procedure bestaat uit twee rondes. De eerste ronde vindt plaats op 07 of 08 december (Online via Teams). De tweede ronde staat ingepland op 13 en 15 december (locatie nader te bepalen).  

  Wij zijn benieuwd naar jou, jij ook naar ons? Solliciteren kan tot uiterlijk 29 november. Uiterlijk 30 november ontvang je een terugkoppeling vanuit ons. 

  Heb je eerst nog een vraag? Dan kan je voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Eva van de Sande (programmamanager Digitalig) via 06-30394438 of e.vandesande@edux.nl. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Marloes Peterse - Hopman (recruiter) via 06-25679095. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp. 

  Mogen wij jou binnenkort verwelkomen?

  Heb je nog een vraag? Onze recruiter Marloes staat voor je klaar.

  06 256 790 95  (Ook via Whatsapp)

  m.hopman@wijzijnjong.nl

  Sta jij binnenkort ook op het Wij zijn JONG festival?