EmailTwitterFacebookLinkedIn

WERKEN BIJ
WIJ ZIJN JONG
.

WERKEN BIJ WIJ ZIJN JONG.

 

Wij zijn JONG geeft jongeren van 0 tot 21 jaar de begeleiding die nodig is om hen te helpen opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen. Zo kunnen zij een positieve bijdrage leveren aan de samenleving van nu en de toekomst. Met onze diensten verrijken we – direct en indirect – de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Dat doen we vanuit verschillende divisies met eigen expertises. 

Dit zijn wij.

Wij zijn JONG is een landelijke organisatie voor de verrijking van jeugdontwikkeling.

 

Wij zijn nieuwsgierig. 
Een organisatie die van binnenuit nieuwsgierig blijft om te bouwen aan de toekomst van de komende generatie. Dit is de belangrijkste vaardigheid van de toekomst. Je móet blijven (mee)ontwikkelen in deze constant veranderende wereld.

 

 

Wij doen het op onze eigen wijze. 
En dat brengen we ook kinderen al jong bij. We inspireren jonge mensen zodat ze het vermogen hebben om met zelfvertrouwen goede keuzes te maken en te geloven in hun eigen talent.


Wij zijn voor(op)lopers. 
Een netwerk voor jeugdontwikkeling dat de boel in beweging brengt en houdt. We werken samen en zijn actief in kinderopvang, kennisontwikkeling en technologische expertise waarmee we innoveren, inspelen op en bijdragen aan de behoefte van de (toekomstige) maatschappij.

 


Wij doen het samen. 
Samen leveren wij een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. In dialoog creëren we nieuwe diensten en kennisgebieden. Samen komen we tot oplossingen, met als doel de ontwikkeling van kinderen verrijken. 

 

 

Meer weten over werken bij Wij zijn JONG?


Neem dan contact op met onze Recruiters!

 

040-294 82 77