EmailTwitterFacebookLinkedIn
STAGE BIJ WIJ ZIJN JONG.Snuffelstage.

Wil je kennismaken met het beroep van een pedagogisch medewerker? Of gewoon eens meelopen om te ontdekken of werken met kinderen iets voor jou is? Voor een snuffelstage (vmbo of zij-instromer) of een maatschappelijke stage kun je rechtstreeks contact opnemen met de stagecoördinator of de locatieverantwoordelijke van de locatie bij jou in de buurt. Bekijk de locaties van Korein Kinderplein, Kinderopvang Skar, Kwink Kinderopvang of KluppluZ.

Mbo-stage (BOL).

We werken nauw samen met de opleidingsinstituten die minimaal kwalificeren voor werken in de kinderopvang: mbo Pedagogisch werk – niveau 3 en 4. In samenwerking met deze opleidingsinstituten hebben we ook een bepaald aantal opleidingsplaatsen beschikbaar voor niveau 2: Dienstverlener Zorg en Welzijn. Bekijk de stagevacatures voor de mogelijkheden voor Beroeps Opleidende Leerweg (BOL).  We bieden met onze samenwerkingspartners op de locaties (bijvoorbeeld basisscholen) ook combinatiestages aan voor onderwijs-, sport- of cultuurstudenten. Incidenteel zijn er ook mogelijkheden voor stagiairs marketing, communicatie, administratie, ICT en facilitaire zaken. Bekijk de openstaande vacatures of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Mbo-leer-/werkstage (BBL).

Ben je een zij-instromer en wil je je graag kwalificeren om bij een van onze kindcentra te werken? Binnen Wij zijn JONG bieden we ook ruimte aan talenten vanuit andere werkvelden, die hun passie voor het werken met kinderen volgen en hun droom willen verwezenlijken. Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) is dan een van de mogelijkheden. Met BBL word je vooral in en vanuit de praktijk opgeleid tot een startbekwame pedagogisch medewerker. Dit doen we in nauwe samenwerking met de opleidingsinstituten. Als BBL’er krijg je een leer-/arbeidsovereenkomst tussen de 15 en 20 uur bij een van onze kindcentra. Interesse? Je vindt ieder jaar in april/mei en december/januari de beschikbare BBL-vacatures via deze website.

Hbo-stage.

Wij zijn JONG heeft eveneens stagemogelijkheden voor hbo’ers. Wij leiden studenten op vanuit de studies Pedagogiek, Social Work, Pedagogisch Educatief Professional en Pedagogisch Management Kinderopvang. Eerstejaars studenten bieden we kansen binnen Korein Kinderplein, Kinderopvang Skar en Kwink Kinderopvang; ouderejaars studenten kunnen ook solliciteren op vacatures binnen RIJKT en KluppluZ. De openstaande vacatures vind je eveneens via deze website.

Solliciteren naar een stageplaats.

Bekijk onze stagevacatures en solliciteer naar een van de openstaande stageplaatsen. Je kunt daarin al je stagewensen kenbaar maken. We zoeken dan voor jou naar de best passende match!

Om stage te kunnen lopen bij onze kindcentra, dien je in het bezit te zijn van een geldige VOG en ingeschreven en gekoppeld te zijn in het Personenregister Kinderopvang. Je opleidingsinstituut en Wij zijn JONG begeleiden je hier graag bij.
Meer weten over werken bij Wij zijn JONG?


Neem dan contact op met onze Recruiters!