EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

 

 

 

 STAGE BIJ
WIJ ZIJN JONG
.

STAGE BIJ 
WIJ ZIJN JONG
.

STAGE BIJ
WIJ ZIJN JONG
.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van je talenten. Wil jij dat bij ons doen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Kom dan stage lopen bij Wij zijn JONG! We zijn een erkend leerbedrijf en willen je graag in de praktijk ons beroep laten ontdekken. Van SBB heeft Wij zijn JONG erkenning voor het opleiden en begeleiden van stagiairs. Jaarlijks leiden we zo’n 200 stagiairs op binnen onze organisatie. We bieden je een uitdagende leeromgeving en meer dan voldoende ruimte voor eigen initiatief.

“Ik vind het belangrijk dat je kunt zien dat stagiaires het echt heel leuk vinden, om met kinderen te werken.”
Dit is Linda, oud-stagiaire en pedagogisch medewerker bij Korein. Wie ben jij?

Snuffelstage.

Wil je kennismaken met het beroep van een pedagogisch medewerker? Of gewoon eens meelopen om te ontdekken of werken met kinderen iets voor jou is? Voor een snuffelstage (vmbo of zij-instromer) of een maatschappelijke stage kun je rechtstreeks contact opnemen met de stagecoördinator of de locatieverantwoordelijke van de locatie bij jou in de buurt. Snuffelstages zijn stages van maximaal 2 weken. Bekijk de locaties van Korein, Skar, KwinkSpelenderwijs of KluppluZ.

Mbo-stage (BOL).

We werken nauw samen met de opleidingsinstituten die minimaal kwalificeren voor werken in de kinderopvang: mbo Pedagogisch werk – niveau 3 en 4. In samenwerking met deze opleidingsinstituten hebben we ook een bepaald aantal opleidingsplaatsen beschikbaar voor niveau 2: Dienstverlener Zorg en Welzijn. Bekijk de stagevacatures voor de mogelijkheden voor Beroeps Opleidende Leerweg (BOL).  We bieden met onze samenwerkingspartners op de locaties (bijvoorbeeld basisscholen) ook combinatiestages aan voor onderwijs-, sport- of cultuurstudenten. Incidenteel zijn er ook mogelijkheden voor stagiairs marketing, communicatie, administratie, ICT en facilitaire zaken. Bekijk de openstaande vacatures of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Mbo-leer-/werkplek (BBL).

Voor schooljaar 2021/2022 bieden we een BBL-koptraject gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 aan. Dit betekent dat  je al gekwalificeerd bent voor de kinderopvang op niveau 3 of een kwalificatie voor het werken op de BSO (bijv. CIOS, CMV, Sport en Bewegen, Docent drama) hebt. De vacature voor Korein vind je hier, de vacature voor Skar Groep vind je hier

Hbo/wo-stage.

Wij zijn JONG heeft eveneens stagemogelijkheden voor hbo’ers en wo'ers. Wij leiden studenten onder andere op vanuit de studies Pedagogiek, Social Work, Pedagogisch Management Kind & Educatie en Pedagogische Wetenschappen. Eerstejaars studenten bieden we kansen binnen Korein, Spelenderwijs, Skar en Kwink; ouderejaars studenten kunnen ook solliciteren op vacatures binnen Edux en KluppluZ. De openstaande vacatures vind je eveneens via deze website.

Solliciteren naar een stageplaats.

Bekijk onze stagevacatures en solliciteer naar een van de openstaande stageplaatsen. Je kunt daarin al je stagewensen kenbaar maken. We zoeken dan voor jou naar de best passende match!

Om stage te kunnen lopen binnen de divisies van Wij zijn JONG dien je in het bezit te zijn van een geldige VOG en ingeschreven en gekoppeld te zijn in het Personenregister Kinderopvang. Je opleidingsinstituut en Wij zijn JONG begeleiden je hier graag bij.

Ook binnen KSS zijn er regelmatig stagevacatures bijvoorbeeld binnen de afdeling Marketing en Communicatie, ICT en Facilitair. Bekijk de openstaande vacatures (link stagevacatures hier toevoegen)

 

 

Meer weten over een stage bij Wij zijn JONG?


Neem dan contact op met HR stage!