EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

 

 

 

 

SOLLICITEREN.

SOLLICITEREN.

Wanneer je besluit om bij Wij zijn JONG te solliciteren, vinden wij het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. Daarom hebben we de stappen van het sollicitatieproces voor je op een rij gezet.

 

Stap 1:
Je solliciteert door bij een vacature op de button ‘Solliciteren’ te klikken. Via het online sollicitatieformulier stuur je jouw cv en motivatie in. Nadat je je sollicitatie hebt verstuurd, ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging.

 

Stap 2:
Op basis van jouw cv en motivatie bekijken wij of jouw profiel past bij de vacature waarop je hebt gereageerd. We streven ernaar om je binnen één week na de sluitingsdatum van de vacature te laten weten of we je willen uitnodigen voor een nadere kennismaking. Wanneer er geen sluitingsdatum in de vacature staat, kun je uiterlijk binnen twee weken een reactie verwachten op jouw sollicitatie. 

 

Stap 3:
Wanneer we graag met je willen kennismaken, nodigen we je uit voor het eerste gesprek. Dit gesprek heb je met een recruiter van Wij zijn JONG, meestal op een van onze kantoren in Eindhoven of Arnhem. Tijdens dit gesprek leren we jou graag beter kennen en gaan we verder in op jouw motivatie, wensen en ambities. Daarnaast laten wij jou natuurlijk ook kennismaken met Wij zijn JONG en vertellen we je meer over onze organisatie. Verloopt dit gesprek van beide kanten positief, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek.

 

Stap 4:
Het tweede gesprek voer je met je toekomstige leidinggevende en soms met een collega op de locatie of afdeling waar de vacature openstaat. Als pedagogisch medewerker kan het zijn dat je een dagdeel meedraait op een groep. We proberen dan niet alleen een beter beeld van jou te vormen, maar ook krijg jij de mogelijkheid om te ervaren hoe de locatie, groep en functie in de praktijk zijn en om kennis te maken met je nieuwe collega’s.

 

Stap 5:
Is er een definitieve match? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek met de recruiter. Afhankelijk van de situatie kan dit telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek zijn. Wij vragen jou om voor aanvang van dit gesprek al een aantal persoonlijke gegevens en documenten digitaal aan te leveren. Tijdens het gesprek lopen we deze gegevens samen door en vullen we deze eventueel nog aan.

 

Stap 6:
Wanneer je nog niet bent ingeschreven in het Personenregister Kinderopvang en nog niet in het bezit bent van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), ontvang je kort na het arbeidsvoorwaardengesprek een link voor het aanvragen van de VOG. Deze heb je nodig om je in te schrijven in het Personenregister Kinderopvang. Dit geldt voor alle functies binnen Wij zijn JONG. Ben je al wel ingeschreven in het Personenregister, dan ontvang je per e-mail een koppelverzoek. Hierna ontvang je jouw arbeidsovereenkomst, die je digitaal kunt ondertekenen en terugsturen.

 

Stap 7:
We heten je van harte welkom op je eerste werkdag bij Wij zijn JONG en wensen je heel veel succes en werkplezier!
Het kan zijn dat we in specifieke situaties afwijken van bovenstaande sollicitatieprocedure. In dat geval informeren we je daar uiteraard over. Heb je nog andere vragen? Kijk dan bij de  of neem contact op met het recruitmentteam. 

 

 

 

Meer weten over werken bij Wij zijn JONG?


Neem dan contact op met onze recruiters!